Omdat geven en krijgen erg fijn kan zijn!

Heb jij een gouden hart en kun je kinderen blijmaken met speelgoed waar je toch niet meer mee speelt? Ga dan snel naar onze wensenpagina om te kijken welke wensen nog openstaan! Lees verder

Hartelijk dank voor je hulp!

MAAK JIJ EEN VAN ONZE WENSERS BLIJ!

Wat fijn dat jij een wens kunt vervullen! Stuur snel een mailtje naar info@dewensboom.nl zodat wij weten welk kind we blij kunnen maken. Geef in dit mailtje aub aan de wens en voor welk kind (code), jongen/meisje, leeftijd je deze wilt vervullen.

Wel graag nog aandacht voor het volgende!

Wij gaan er van uit dat je speelgoed inlevert dat in goede en bruikbare staat is. Daarnaast stellen wij het op prijs wanneer de spullen zijn schoongemaakt. Helaas hebben wij in het verleden ervaren dat er ook speelgoed wordt ingeleverd dat kapot of vies is. “Zou ik mijn eigen kind dit cadeautje willen geven?” is een goed criterium om te bepalen of speelgoed geschikt is om weg te geven aan de Wensboom.

Goed en bruikbaar wensen moet allereerst aangemeld worden via info@dewensboom.nl. Daarna kun je de wens inleveren op een van de volgende adressen:

Boekel: de Vlonder 10:  t/m woensdag 13 december, maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 uur na een telefonische afspraak (0492-322140)

Gemert: Pandelaar 22: dinsdagen 7, 14, 21 en 28 november, 12 december van 19.00-21.00 uur.


Vrijwilligers De Wensboom Gemert – Boekel