Omdat geven en krijgen erg fijn kan zijn!

Heb jij een gouden hart en kun je kinderen blijmaken met speelgoed waar je toch niet meer mee speelt? Ga dan snel naar onze wensenpagina om te kijken welke wensen nog openstaan! Lees verder

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden:

  1. Wij gaan ervan uit dat er geen misbruik gemaakt wordt van het gedachtegoed* van Stiching de Wensboom.
  2. Alleen wensen van geheel ingevulde formulieren kunnen worden opgenomen in de wensenlijst op de website. De gegevens die je op het formulier achterlaat, blijven eigendom van Stichting de Wensboom en strikt vertrouwelijk. Deze gegevens zijn uiteraard niet zichtbaar op de website vanwege privacyredenen. De 5 wensen moeten in een keer worden ingediend. Wanneer gezinnen zich aanmelden, moet elk kind uit dat gezin met zijn wensen apart aangemeld worden. Dit moet ook in een keer gebeuren. Achteraf ingediende of gewijzigde wensen worden niet opgenomen.
  3. Als Stichting de Wensboom fungeren wij als tussenpersoon tussen wenser en vervuller. Daarom kunnen en willen wij geen garanties geven voor hetgeen gewenst en vervuld wordt.
  4. De status ‘gereserveerd’ is altijd onder voorbehoud. Stichting de Wensboom is niet aansprakelijk voor gemaakte fouten en kan deze status ten alle tijden wijzigen. U bent pas verzekerd van een vervulde wens wanneer wij hierover telefonisch of per mail contact met u hebben gehad.
  5. Stichting de Wensboom is niet aansprakelijk/verantwoordelijk voor de staat waarin de vervulde wens verkeert. Het gedachtegoed van Stichting de Wensboom is het recyclen van goed, bruikbaar speelgoed.

* Gedachtegoed van Stichting de Wensboom: Het recyclen van goed/ bruikbaar speelgoed, waardoor kinderen uit minder draagkrachtige gezinnen een extraatje tijdens/ voor Sinterklaas en/of Kerstmis kunnen krijgen.

Stichting de Wensboom werkt daarnaast vanuit de gedachte “geef om elkaar”. Wij vinden het een prachtige eigentijdse invulling van het christelijke gedachtegoed om mens voor een mens te zijn. Kinderen die een overvloed aan speelgoed bezitten worden gemotiveerd om overtollig speelgoed af te staan aan kinderen die het met minder moeten doen. De opzet van de Wensboom is dus om de kinderen te leren delen met elkaar.