Heb jij een wens voor kerstmis of sinterklaas?

Klik hier en vul je wens in
contact
Mensen met een gouden hart, die een wens kunnen vervullen, kunnen een mailtje sturen naar: info@dewensboom.nl
Over Stichting de Wensboom

Stichting de Wensboom is geboren uit een initiatief van een aantal vrijwilligers uit de gemeente Gemert. De stichting draagt kinderen uit minder bedeelde gezinnen een warm hart toe en zorgt ervoor dat deze kinderen (13 jaar of jonger) met kerst of sinterklaas ook een cadeautje kunnen ontvangen.

In 2006 werd de stichting opgericht en gestart in de gemeente Gemert. In 2010 sloot de gemeente Boekel zich aan. Tijdens de oprichting is de stichting gestart met 6/7 gezinnen en dit aantal is elk jaar gestegen. De stichting wil vooral de ouders van kinderen uit minder bedeelde gezinnen bereiken die tijdens de feestmaanden (kerst en sinterklaas) een extraatje goed kunnen gebruiken.

De kinderen waarvoor een wens kan worden ingediend zijn kinderen tot en met 13 jaar afkomstig uit een minder bedeeld gezin. Het kind mag maximaal vijf wens indienen waarvan de stichting er minimaal één probeert te realiseren. De stichting is te herkennen aan de ster als symbool. Dit gedachtegoed is al jarenlang het uitgangspunt voor Stichting de Wensboom. Vanaf het begin heeft deze boom in Gemert gestaan maar Stichting de Wensboom heeft zich uitgebreid zodat kinderen in Boekel ook kunnen worden verblijd met Sinterklaas of Kerstmis. De wensen kunnen ingediend worden via het wensenformulier dat te vinden is op deze website.

fotoalbum
nieuwsbrief